volg ons op

Onze visie

Q living is de nieuwste referentie voor woonprojecten in Haspengouw. We gaan altijd uit van een unieke, professionele visie, die steunt op innovatie en op de nieuwste trends. Q living kiest voor toparchitectuur en een professionele afwerking met kwalitatieve materialen, én dat aan betaalbare prijzen.

Q living mag dan wel nieuw in de oren klinken, onze medewerkers en partners zijn jarenlang vertrouwd in de sector. Surf doorheen onze website en beleef wonen in Haspengouw!

Ontdek onze projecten

Q living is dé referentie voor kwalitatieve woonprojecten in Haspengouw.

Bezielster, Martine Hayen, bouwt enkel projecten waar ze zelf zou willen wonen. Het team van Q living bundelt een palmares van jarenlange ervaring in de ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Ze begeleiden elke koper met hun doorgedreven deskundigheid van de aankoop tot de afwerking van hun nieuwe thuis of investering.

Projectontwikkeling gezien door de ogen van een vrouwelijke ondernemer garandeert de koper van een toparchitectuur en een professionele afwerking met kwalitatieve materialen. Betaalbare projecten en een professionele aanpak maken van Q living de juiste partner in vastgoedontwikkeling.

neem contact met ons

Hebt u een projectgrond te koop?

Q living bouwt nieuwe, karaktervolle projecten en is daarvoor steeds op zoek naar projectgronden in en rond Sint-Truiden.

Q living kent de markt en weet welk type project op uw grond het best tot zijn recht komt. U mag ons dan ook steeds vrijblijvend contacteren.

Neem contact op voor bouwgronden