volg ons op
Hasselt

Q Living ontwikkelt centraal in Hasselt op de hoek van de Kempische Steenweg en de Vaartstraat het nieuwe vastgoedproject De Vaart. De Grote Markt van Hasselt ligt op minder dan 500 meter. Wandel de straat uit en je stapt de De Blauwe Boulevard in. Een nieuwe stadsontwikkeling in volle expansie. Dit unieke project omvat maar liefst 3 uitzonderlijke type appartementen. Voor ieder wat wils. Kleinschalig in omvang, maar groots in haar aanbod.

Ontdek dit project

Sint-Truiden

Aan de Luikersteenweg 29, verscholen achter een bescheiden toegangsweg, rijst binnenkort een nieuwe aantrekkelijke vastgoedontwikkeling met een park van maar liefst 7.500 m2. Park Coëme is voor Sint-Truiden een ongezien nieuw concept. Midden in een nieuw park is het startschot gegeven voor de bouw van 3 kleinschalige laagbouwvolumes met slechts 34 appartementen omgeven door een zee van ruimte.

Ontdek dit project

Lummen

Bij mij vind je 30 appartementen met focus op ruimte, zicht op groen en de mogelijkheid tot moduleren. Een leuke buurt waar het aangenaam wonen is, binnen én buiten.

Ontdek dit project

Sint-Truiden

Bouwen met beleving staat bij ons centraal en daarom besteden we veel aandacht aan het concept van het bedrijventerrein “Fabriekstraat”. We bieden er naast 3 grote bedrijfsruimtes van ook 2 kantoorruimtes en een uniek appartement  met een reuzegroot terras en een fantastisch uitzicht.

Ontdek dit project

Toen ze ons het Q Laneproject voorstelden, waren we heel enthousiast en we tekenden meteen in. We waren al langer op zoek naar een appartement dichtbij het centrum van Sint-Truiden, waar we alle voorzieningen dichtbij hebben.”

Joseph en Germaine - Project Q Lane

Q living is dé referentie voor kwalitatieve woonprojecten in Haspengouw.

Bezielster, Martine Hayen, bouwt enkel projecten waar ze zelf zou willen wonen. Het team van Q living bundelt een palmares van jarenlange ervaring in de ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Ze begeleiden elke koper met hun doorgedreven deskundigheid van de aankoop tot de afwerking van hun nieuwe thuis of investering.

Projectontwikkeling gezien door de ogen van een vrouwelijke ondernemer garandeert de koper van een toparchitectuur en een professionele afwerking met kwalitatieve materialen. Betaalbare projecten en een professionele aanpak maken van Q living de juiste partner in vastgoedontwikkeling.

neem contact met ons