volg ons op

Fabrieksstraat Sint-Truiden

Volmolen is een klein industrieterrein aan de rand van de Stad Sint-Truiden gelegen achter het station.

Het heeft een goede verbinding met de Noordoostelijke omleiding (richting Hasselt/Antwerpen) en de Tiensesteenweg (richting Tienen/Brussel).

Het dankt zijn naam aan de zogenaamde Volmolen een historische watermolen die gebruikt werd voor het vermalen van gewassen aan het einde van de 19e eeuw. De molen werd eind 1931 volledig gesloopt. Anno 2014 biedt industrieterrein Volmolen onderdak aan tal van succesvolle bedrijven zoals tegelbedrijf Impermo, Haarden Groven en kachelproducent Flam.

Mis de kans niet en reserveer alvast uw plaats op dit legendarische Industrieterrein.

Bouwen met beleving staat bij ons centraal en daarom besteden we veel aandacht aan het concept van het bedrijventerrein “Fabriekstraat”.

We bieden er naast 3 grote bedrijfsruimtes van +/-370m2 ook 2 kantoorruimtes en een uniek appartement (+/-200m2) met een reuzegroot terras (+/-70m2) en een fantastisch uitzicht. Als projectontwikkelaar in Haspengouw gaan we enkel voor bijzondere projecten. Op die manier onderscheiden we ons van andere projectontwikkelaars

UPDATE
Het bedrijventerrein Fabrieksstraat zal de nieuwe bakkerij WIAME gaan huisvesten. Deze zal de drie bedrijfsruimtes in beslag nemen.
Er zijn nog twee kantoren en een luxueus appartement met een uniek uitzicht te koop.

Interesse in dit project?

Heeft u interesse in dit project? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij nemen zo spoedig als mogelijk met u contact op voor een afspraak.

Neem contact met ons op voor dit project