volg ons op
Tongeren

Ruim & rustig wonen in het centrum van Tongeren.
De site van ‘Le Dôme’ – de vroegere stadsdiscotheek die bij veel Tongerenaars nog mooie jeugdherinneringen oproept – krijgt een nieuw leven: 4 ruime, stijlvolle appartementen voorzien van alle comfort.

Ontdek dit project

Sint-Truiden

De Mood lofts, dat is wonen op de bruisende Grote Markt van Sint-Truiden, te midden van alle beleving. Een unieke locatie. In de hedendaagse Moodlofts geniet je van een knap aanbod aan modern comfort. Dankzij de inklapbare harmonicaramen worden de living en het balkon één gezellige en ruime woonomgeving. Ideaal om op stralende dagen het zonnetje letterlijk in huis te halen. 

Ontdek dit project

Sint-Truiden

Q lane, dat is wonen in hartje Sint-Truiden, op 3 minuten wandelen van de Grote Markt. Moderne appartementen in een hedendaagse, tijdloze stijl. Door het gebruik van veel en grote ramen genieten de bewoners van een maximum aan lichtinval. Binnenin overheerst een gevoel van ruimte. Dankzij de indeling in vier gezellige woonblokken en de ruime terrassen, krijg je een groot gevoel van privacy.

Ontdek dit project

Sint-Truiden

Huis Sint-Franciscus is een uniek project in een historisch waardevol pand in Sint-Truiden

Ontdek dit project

Sint-Truiden

Q living stelt ‘residentie Staaien’ voor: een uitzonderlijk project met een uitstekende ligging (het vroegere “Café Stadion” tegenover Stayen, alom bekend als “bij Pé”). te halen. 

Ontdek dit project

We kozen er voor om niet zomaar een nieuw woonproject te tekenen, maar om de moderne woonbeleving in een concept te gieten.

Lucia Heylen & Karolien Grosemans - Architectenbureau Grosemans-Heylen

Q living is dé referentie voor kwalitatieve woonprojecten in Haspengouw.

Bezielster, Martine Hayen, bouwt enkel projecten waar ze zelf zou willen wonen. Het team van Q living bundelt een palmares van jarenlange ervaring in de ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Ze begeleiden elke koper met hun doorgedreven deskundigheid van de aankoop tot de afwerking van hun nieuwe thuis of investering.

Projectontwikkeling gezien door de ogen van een vrouwelijke ondernemer garandeert de koper van een toparchitectuur en een professionele afwerking met kwalitatieve materialen. Betaalbare projecten en een professionele aanpak maken van Q living de juiste partner in vastgoedontwikkeling.

neem contact met ons